keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Tämän päivän hyvänmielen-aiheuttajat.

Syntymäpäivälahjaksi saatu, ukon tekemä peili. Vanha ikkunan poka, johon porasi koukut koruille, ja askarteli köysirinkulan (jolle en tiedä varsinaista nimitystä, saati käyttöä, mutta ihana se on).
Totaalinen yllätys ja paras syntymäpäivälahja!

Jo kauan paikkaansa odottanut hylly päätyi viimein seinään, ja sain osan arvokkaimmista keräilymukeistani keittiön kaapeista esille. Loput odottavat seuraavaa hyllyä visusti kaapissa, ja kaupassa tarjolla olevat mukit on meidän taloudessa käyttömukeja. Ne jos hajoaa niin ainakin saa vielä kaupan hintaan hankittua uuden...





Lokakuisen illan auringonlasku.

Melkein vetää vertoja Balin auringonlaskuihin.












Viimeisimpänä, liityin tänään Facebookissa Edes yhtenä päivänä maailman tärkein-ryhmään. Ryhmän on perustanut 16-vuotias tyttö, erään äidin tempauksen inspiroimana. Ryhmän tarkoitus on tehdä hyvää, aiheuttaa hyvää mieltä ja saada autettavat saamaan itsensä tuntemaan tärkeiksi, välitetyiksi ja erikoisiksi, koska he ovat juuri oma ihana itsensä. Ryhmä on perustettu viikonloppuna, ja sillä on jo yli 15000 jäsentä, valmiina auttamaan, tai avuntarpeessa. Jopa Jethro Rostedt on noteerannut ryhmän, ja lähtenyt omalla tavallaan toimimaan. Aivan mahtava ja kauaskantoinen ajatus. Hyvä Äiti, joka sait tämän kaiken liikkeelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti